fbpx

Udforsk Helsingør

Udforsk Helsingør

Når I nu alligevel har sat kursen mod Helsingør og begynder at nærmere Jer centrum, så gør lige Jer selv den ulejlighed at stoppe ved Prøvestenscentret. Måske du lige står og mangler teltet til ungerne eller den helt rigtig rive, så er det netop her du finder alle de store byggemarkeder. Og når I nu alligevel er der, så kunne I jo lige så godt smide en sæk hundemad med i vognen, eller har I glemt badehåndklæderne? Ja, så er det sørme også her der ligger en ”Jysk sengetøj” og selvfølgelig ej at forglemme, vinhandleren, Matas, de gode supermarkeder og meget mere.
Forsæt ned til selve centrum og I bliver ikke skuffet, det lover vi altså..for her er altså bare kønt!
Byen er jo en gammel renæssance by, fuld af gamle stræder, skæve byhuse, smukke kirker med spir og eventyrlige kringle kroge. MEN samtidig er det en nutidig by; Selve Bycentret ligger midt i centrum og her kan I finde alt det I netop står og mangler, fra porcelæn til paperback, pastinak & pastiller. Så trænger I til at køle lidt af eller det småregner, så smut en tur i Helsingør Bycenter.
Ude i gader og stræder findes der et stort udvalg af alle slags butikker, gallerier, delikatesse forretninger, legepladser og meget mere… Ikke mindst de hyggeligste cafeer & restauranter, torvepladser med vægmalerier, springvand & blomster, torve med frokostplatter og en kold øl at skylle efter med. Ja, her er lidt for en hver smag. Selvfølgelig må man ikke snyde sig selv for et besøg på havnefronten, for her i de gamle værfts haller, ligger nogle af de meste innovative byggerier, Kulturværftet, Streetfood, det fantastiske MS Søfarts museum og meget mere…Alt dette som en naturlig forgrund, for et af de smukkeste, gamle slotte vi har i Danmark, Kronborg, omkranset af volde og hængebroer, direkte med udsigt til Øresund & vores nabo Sverige.
Ja, vi synes altså godt selv vi må prale lidt…for vi ved altså, at her bare er så skønt!

Læs mere om Helsingør Handel
Læs mere om Helsingør Bycenter
Læs mere om Prøvestenscentret