fbpx

Detaljer

Strandpavillonen

Strandpavillionen Hornbæk

StrandPavillonen er en cafe i fransk/dansk-international klasse, som ligger i hjertet af Hornbæk på A. R. Friisvej med duften af havet og stranden.

I jagten på kvalitet har vi ladet os inspirere af de europæiske madkulturer: den traditionelle franske cafe og det gamle danske traditionsrige køkken med et tvist af den moderne madkultur.

StrandPavillonen har skiftende menuer i løbet af året, så det tilpasses årstiden og naturen. Vi kan tilbyde alt fra årstidens brunch til en alsidig frokost til en spændende aftenmenu.

Sætningen 'Vi ses på Strand P.' er ofte hørt i det københavnske og nordsjællandske. StrandPavillonen har i mange år sat rammerne til et utal af stævnemøder, business-møder, familiemiddage, kaffemøder og store fester. StrandPavillonen har i adskillige årtier været danskernes foretrukne destination når turen er gået nordpå - og stedet har med tiden været på forkant med udviklingen og med tiden blevet en institution i det nordsjællandske.

Med StrandPavillonens store åbne køkken med vinduespartier ønsker vi altid at signalere åbenhed over for vores kunder, som ligeså efterleves af stedets personale. Vi ønsker at gæsterne får den samme service og tilfredshed hver gang de besøger StrandPavillonen.

'Synes godt om' vores side på Facebook og bliv løbende orienteret om arrangenmenter og koncerter og lignende.

Location

Information

Telefon
Social Information