fbpx

Detaljer

Sostrenegrenes

Søstrene Grene

Hos Søstrene Grene i Helsingør Bycenter byder vi indenfor i en sanselig verden af klassiske toner, æstetik og hygge.

Vi forhandler produkter inden for kategorierne; interiør, papirvarer, gaveindpakning, hobby, køkken og legetøj til de kære små. Hver uge modtager vi et væld af nye produkter, hvor mange af dem kun sælges i en begrænset periode. Vores interiør er inspireret af den nordiske stil og rene linjer.

Fælles for alle vores produkter er et yndefuldt og feminint udtryk, som lyser dit hjem og din hverdag op.

Produkterne hos Søstrene Grene er smukt præsenteret i en labyrint af farver, former og dufte. Vores produkter udvikles og designes løbende af vores egne kreative designere – altid med fokus på nytænkning.

Kom indenfor i vores spændende butik i Helsingør Bycenter og få inspiration til din bolig. Giv din bolig nyt liv med nye produkter såsom nye sofa- og spiseborde, lamper, sengetæpper, lysestager, vaser, puder, æsker og keramik.

Priserne holdes altid på et rimeligt niveau, da det er vigtigt for os, at du som kunde hos os føler, at du gør et godt fund.

Hos Søstrene Grene vil du opleve en ganske særlig stemning, som vil skabe små lyspunkter i din hverdag. Hos os kan du finde skønhed og glæde i selv de mindste ting.

Skab glæde, hygge, tilfredshed og varme i dit hjem. Gør dit hjem unikt og personligt med fund fra Søstrene Grene.

Mangler du ide til en unik gave, vil det være oplagt at besøge vores univers. Her finder du med garanti gaven til den person, som troede, at han/hun havde alt. Alle verdensdele er repræsenteret i vores righoldige sortiment. Kom ind og bliv inspireret. Et besøg hos os er altid en oplevelse.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på 1. sal i Helsingør Bycenter.

Location

Information