fbpx

Detaljer

Intersport

Intersport

Hos INTERSPORT i Helsingør Bycenter forhandler vi førende mærker inden for sport og fritid. I vores velassorterede sportsforretning tilbyder vi et bredt sortiment af sportstøj og sportsprodukter til mænd, kvinder og børn i alle aldre.

Spiller du professionel fodbold, eller bruger du din fritid på at spille håndbold, eller løb? Vi har udstyr, som er specielt henvendt til de forskellige sportsgrene.

Om du selv mangler nye løbesko, eller dit barn mangler nye fodboldstøvler, står vi til rådighed alle ugens dage i Helsingør Bycenter, hvor vi er klar til at hjælpe og inspirere dig.

Hos INTERSPORT i Helsingør Bycenter finder du et stort udvalg af sneakers til store som små. Vores sneakers findes i forskellige farver og design og er tilpasset den enkeltes behov og stil.

Kig forbi Helsingør Bycenter og find de sneakers, som passer til dit behov og din stil. Hvem vil ikke eje et par sneakers, som bliver dine yndlingssneakers?

NIKE er et førende brand, som du naturligvis finder hos os. Men kunder, som har præference for andre brands, skal ikke snydes. Til disse kunder har vi et bredt udvalg af lækre sko og sportstøj fra brands som Adidas, Puma, Hummel, Converse og Vans.

Gå ikke glip af vores tilbud, som vi løbende tilbyder vores kunder, og besøg os snarest. Hos INTRSPORT tilbyder vi 30 dages bytteret og 14 dages fortrydelsesret af dit køb.

Vi har et bredt kendskab til sport, og i vores butik får du en oplevelse, du ikke glemmer. Kæden er international, men butikken i Helsingør er ejet af din lokale sportsforhandler, som hver dag arbejder på at give dig en lokal og behagelig betjening. INTERSPORT handler om sport for alle, også helt lokalt.

Vi befinder os på 1. sal i Helsingør Bycenter, hvor vi gerne vil byde dig velkommen i vores sportsunivers.

Location

Information