fbpx

Detaljer

galleriethornbaek

Galleriet Hornbæk

Galleriet Hornbæk, som i sin levetid har fået ry som den vægtigste udbyder af moderne kunst på nordkysten, ejes og drives af kunsthistoriker Susanne Risom.

Galleriet er en kunsthandel, der favner kvalitetskunst af både yngre talentfulde kunstnere på vej frem og af anerkendte etablerede navne. Der udstilles alle kunstarter, med særlig vægt på maleri og skulptur. Med et skarpt øje for kvalitet og potentiale udvælger Susanne Risom personligt alle værker, hun repræsenterer.

Galleriet Hornbæk har regelmæssigt en lokal happening på programmet. De populære tilløbsstykker har hidtil været for børn med ”male på sten” aktivitet, og akvarelmaling henvendt til voksne. Specialforedrag om kunstnerne, der aktuelt er udstillet i galleriet – eller en kunstsnak med den udstillende kunstner personligt.

Udover galleriet driver Susanne Risom også en vurderingsforretning, hvor hun er beskikket af Domstolsstyrelsen som vurderingsfagkyndig indenfor kunst, antikviteter og privat indbo. Susanne Risom vurderer i dag for en stor del af landets advokater, revisorer og forsikringsselskaber. Med galleriets succes har mange kunder ligeledes fundet ud af at komme forbi hovedgaden i Hornbæk og få en kvalificeret vejledning om værdi og salgsmuligheder.

Inden Susanne Risom åbnede kunsthandel i Danmark, var hun bosiddende i England, hvor hun også beskæftigede sig med kunst og antikviteter. Det var også her, at hun tog sin universitetsgrad i kunsthistorie og vurdering af finere kunst.

Susanne Risom er partner i det nationale vurderingsfirma SFT Group ApS. Se mere på www.sft.dk.

Location

Information