fbpx

Detaljer

Deichmann

Deichmann

Deichmann i Helsingør Bycenter har sko til hele familien, store som små. Med vores brede sortiment af sko til alle aldersgrupper kan vi tilbyde Helsingørs mest omfattende sortiment inden for sko.

Vi bestræber os ikke blot på et fremragende forhold mellem pris og kvalitet, men er også hurtige til at gribe og tilpasse os aktuelle modetrends. Vores trend coaches er hele tiden på sporet af de sidste nye trends, som kommer til udtryk i vores kollektioner.

Hos Deichmann i Helsingør finder du alt det nyeste fodtøj såsom stiletter, sandaler, støvler, sportssko, sneakers, pumps, børnesko, hjemmesko og meget mere – alt sammen til gode og rimelige priser.

Deichamnn forhandler velkendte sportsmærker som Adidas, Nike og Puma
til de sportsglade familiemedlemmer.

Tag familiens mindste medlemmer med ind i vores skounivers, hvor de kan vælge deres egne sko fra mærker som Disney Frost, Disney Pixar Cars, Star Wars, Disney Minnie Mouse, My Little Pony og meget mere.

Ud over sko tilbyder vi hos Deichmann i Helsingør Bycenter tilbehør og accessories –
blandt andet tasker, rygsække, punge, tørklæder og huer.

Hold dine sko rene, pæne, friske og hygiejniske ved at gøre brug af vores produkter inden for skopleje.

Har du brug for hjælp til at finde de rette størrelser, eller søger du tips til din stil, er du altid velkommen til at spørge butikkens personale. Vi står klar til at vejlede og hjælpe dig med at finde de sko, som dækker dine personlige behov.

Information

Telefon
Social Information