fbpx

Detaljer

danbolig

danbolig Hornbæk

Hos danbolig Hornbæk sælger vi gode boliger til almindelige mennesker – både helårshuse og sommerhuse.
Vi er to indehavere af butikken, og vi har begge boet hele vores liv i Hornbæk. Vi kender derfor området utrolig godt, og vi kan svare på alt, hvad køberne vil vide - hvad enten det drejer sig om, hvor langt der er til vandet, hvor man køber bedst ind, hvor man kan gå til fodbold eller noget helt syvende.
Og så er vi to indehavere i familie med hinanden, så vi kender hinanden rigtig godt, og vi kan sagtens ordne et arbejdsspørgsmål under familiemiddagen. På den måde er vi måske oftere på arbejde end andre mennesker – og får hurtigt afklaret spørgsmål og overvejelser om vores aktuelle boligsalg.
Vores kunder opsøger os tit på anbefaling fra andre, og vi gør vores bedste for at leve op til disse anbefalinger. Andre sælgere kommer igen, næste gang de skal handle bolig, og det betragter vi også som et skulderklap, som vi skal leve op til.
Vi lægger vægt på at være tilgængelige – vi er stort set altid til at få fat i – og vi gør meget ud af at give vores sælgere tilbagemeldinger løbende, både når der sker noget med salget, og i perioder, hvor det står stille. Det er nemlig vores erfaring, at en god kontakt hele vejen igennem forløbet er den bedste måde at imødegå tvivl og frustrationer på – og først og fremmest: at sikre et godt og hurtigt salg.
Som kunde hos os vil du i det hele taget opleve et meget højt serviceniveau – vores ambition er udelukkende at have tilfredse kunder, og derfor strækker vi os langt for din skyld.
Vi har et godt og tæt samarbejde med Nordea; vi kender bankens medarbejdere godt, og de kender os, og den gode forbindelse letter papirarbejdet for vores kunder.

Location