Oplev Hornbæk

VELKOMMEN TIL HORNBÆK!

Hornbæk er og har altid været et ganske særligt sted. Skagensmalerne vidste det også! Ja, allerede i 1873, hele 9 år før de drog nordpå, slog de sig ned her og skabte Danmarks første, rigtige kunstnerkoloni. Den lille by ved kysten, med både fantastiske strande, plantage og by har gennem årene tiltrukket mange kunstnere og iværksættere. Et samfund med et unik sæsonpræget skalering og stemning. Her er både surf, hippie, kunstnerkolonier og kvalitet. Byen vokser simpelthen til langt over det dobbelte i befolkningstal fra vinter til sommer!

Men noget af det særlige ved Hornbæk er at byen ikke er en udpræget “sommerby”. Her er masser af liv hele året, og her er stærkt og unikt handels- og kulturliv som sammen har set værdien I at være noget for hinanden og os som lokale. Det kan mærkes!

Og…så mener vi jo selv at det er det absolut bedste sted at se solnedgangen! Med fordel kunne det gøres med aftensmad fra Det Fedtede Hjørne, en flaske rosé eller bobler og så ellers bare op i klitterne find et spot, sammen med dem du holder af. Du vil ikke fortryde det!

Men her er stof til meget, meget mere… Fællesspisning på Hornbækhus, yoga på stranden, en vandretur i plantagen, en “strøgtur” med kaffe på Nordre Strandvej, en tur rundt om søen eller måske I skal på havnen for at spise frokost i fiskehuset… Vi kunne blive ved!

(Cover foto: Kai Pilger, Unsplash)

 

EVENTS & AKTIVITETER se alle >>

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

SHOPPING se alle >>

MAD & DRIKKE se alle >>

SERVICE se alle >>

KULTUR & OPLEVELSER se alle >>

SET LOKALT

LIDT TIL OG MEGET MERE…