VELKOMMEN TIL HORNBÆK!

Hornbæk er og har altid været et ganske særligt sted. Skagensmalerne vidste det også! Ja, allerede i 1873, hele 9 år før de drog nordpå, slog de sig ned her og skabte Danmarks første, rigtige kunstnerkoloni. Den lille by ved kysten, med både fantastiske strande, plantage og by har gennem årene tiltrukket mange kunstnere og iværksættere. Et lille samfund med en vilje til ikke “kun” at lade sig definere at byens sæson-skalering og stemning. Men vidste du at byen simpelthen vokser til langt over det dobbelte i befolkningstal fra vinter til sommer! Men noget af det særlige ved Hornbæk, er faktisk at byen ikke er en udpræget “sommerby”. Her er både surf, hippie, design, æstetik, god kaffe, mad, kunstnerkolonier og høj kvalitet hele året rundt. Og her er stærkt og unikt handels- og kulturliv som sammen har set værdien I at være noget for hinanden og os som lokale. Hornbæk kan mærkes!

Og…så mener vi jo selv at det er det absolut bedste sted at se solnedgangen! Med fordel kunne det gøres med lækker take-away fra en af de mange caféer og restauranter, et tæppe og en flaske rosé eller bobler og så ellers bare op i klitterne eller ud i plantagen, find et spot, sammen med dem du holder af. Du vil ikke fortryde det! Men her er stof til meget, meget mere… Fællesspisning, yoga eller qi-gong på stranden, en vandretur i plantagen, en “strøgtur” med kaffe på Nordre Strandvej, en tur rundt om søen eller måske I skal på havnen for at spise frokost og fange krabber… Vi kunne blive ved!

Her på siden finder du en lokal EVENT & AKTIVITETs liste for Hornbæk. Du kan også finde byens mange butikker, deres adresser, hjemmesider m.m. under SHOPPING; lade dig inspirere under KULTUR & OPLEVELSER eller dit næste måltid, restaurant booking under MAD & DRIKKESkal du finde en tandlæge, ejendomsmægler eller lign i Hornbæk udbyder kan du bruge vores lokale opslagsværk for SERVICE.

(Cover foto: Kai Pilger, Unsplash)

SHOPPING se alle >>

MAD & DRIKKE se alle >>

EVENTS & AKTIVITETER se alle >>

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Ingen kommende events

KULTUR & OPLEVELSER se alle >>

SERVICE se alle >>

SET LOKALT

LIDT TIL OG MEGET MERE…