VELKOMMEN TIL HELSINGØR!

Byen ved sundet, hvor vande og lande mødes. Her er historisk tyngde, det kan mærkes. Det er noget særligt og alle os, som har boet her længe ved det. Os der er kommet hertil for nylig er ved at opdage det… Uanset om vi bor lige her i byen og eller andre steder i kommunen. Det er ikke kun Kronborg og Hamlet, som udgør det specielle for os lokale men HELHEDEN af vores stærke handelsliv, den varierede natur og ikke mindst vores kulturelle tilbud. En lille, men meget stor by med særlig kosmopolitisk ånd som samtidig er helt nede på jorden. Vi har nogle af de ældste og verdensberømte bygninger i landet, men samtidig har vi ny arkitektur i verdensklasse!

Vores shoppingmuligheder i bymidten med Helsingør Bycenter og de mange gågader tæller tilsammen mere end 120+ specialbutikker og kæder og gallerier. Vi har torvehandel med kunsthåndværk, mikro-bagerier, honning og grøntsager. Og så er mange af de gamle baggårde og smøger hjemsted for kreative iværksættere og deres kreationer. På toppen af byen finder du Prøvestenscentret med de store udvalgsbutikker og med meget lette tilkørsels- og parkeringsforhold. Og så har vi da også lige restauranter og streetfood af høj kvalitet, undergrundskoncerter eller performances med Internationale navne, kunstudstillinger og teater-festivaller I verdensklasse… Men det kan også være helt enkelt med en tur til Nordhavnen og Gummistranden for at trække lidt frisk luft. Det hele er her og meget, meget mere… Det er bare at gå i gang!

Her på siden finder du en lokal EVENT & AKTIVITETs liste for Helsingør. Du kan også finde byens mange butikker, deres adresser, hjemmesider m.m. under SHOPPING; lade dig inspirere under KULTUR & OPLEVELSER eller dit næste måltid, restaurant booking under MAD & DRIKKESkal du finde en tandlæge, ejendomsmægler eller lign i Helsingør udbyder kan du bruge vores lokale opslagsværk for SERVICE.

 

SHOPPING se alle >>

MAD & DRIKKE se alle >>

 

EVENTS & AKTIVITETER se alle >>

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Ingen kommende events

KULTUR & OPLEVELSER se alle >>

SERVICE se alle >>

SET LOKALT

LIDT TIL OG MEGET MERE…