Om Byguiden

Kære besøgende,
Velkommen til BYGUIDEN
Med BYGUIDEN har vi forsøgt at skabe en guide til dig, som gerne vil besøge, udforske og nyde vores skønne strækning her i Helsingør kommune. Vi vil gerne danne bro mellem vores ”perler på snor”, Espergærde, Helsingør og ikke mindst Hornbæk, således at du ikke går glip noget, når du nu er på disse kanter.
Det skal ikke være nogen hemmelighed, at her i kommunen, er beboerne mere end ualmindelige stolte af deres byer; bylivet, kulturen, shoppingen, og ikke mindst vores helt vidunderlig natur.
Vi bryster os af vores imødekommende måde, hvorpå vi møder nye besøgende på, og ingen tvivl om at den udspringer netop af vores glæde og stolthed, over alt det vi har ”lige ude for vores hoveddør”. Alt det som vi netop gerne vil dele ud af til dig, som har lyst til at lægge vejen forbi vores dejlige byer, for her er der højt til loftet og masser af hjerterum.
Så hvis du længes efter et åndehul i en måske travl hverdag, så forslår vi at du tager på by hop;
Fra Espergærde centrets store udvalg af special butikker, til det historiske vingesus i renæssance byen Helsingør og så slut af med dukkerten i den skønne badeby i Hornbæk. Vi anbefaler at du nyde udsigten over sundet, spiser den gode frokost, shopper og ellers bare nyder vores dejlige byer.