KULTURNATTEN 2021

Efter et års pause i 2020 vender Kulturnatten STÆRKT TILBAGE! Kulturnætterne i Helsingør Kommune er et unikt lyspunkt i det begyndende efterårs mørke aftener, hvor det lokale kulturliv, handelsliv og foreningsliv sammen opfordrer borgerne om at komme ud af stuerne og være sammen i byrummene i Tikøb, Hornbæk, Espergærde og Helsingør. I 2021 er der Kulturnat i hele kommunen på de 2 sidste fredage i September:

17.09 – HORNBÆK / TIKØB
24.09 – HELSINGØR & ESPERGÆRDE

Vi glæder os til at se jer!

 

ER DU ARRANGØR? TILMELD DIN AKTIVITET

se Programmet for kulturnatten 2021

HORNBÆK + TIKØB (17.09)

På Kulturnatten i Hornbæk og Tikøb er der masser af spændende aktiviteter. Åbne kirker, fællesspisning, balloner og andefiskeri, hygge på havnen, ferniseringer og meget, meget mere.
 
se digitalt program Trykt program - Tikøb Trykt program - Hornbæk

ESPERGÆRDE (24.09)

I Espergærde er Espergærde Centret er rammen for Kulturnatten med koncerter og shows. Hold også øje med aktiviteter rundt omkring i byen, på biblioteket og havnen.
 
 
se digitalt program Trykt program - Espergærde

HELSINGØR (24.09)

I Helsingør er hele byen inddraget i Kulturnatten, det er bl.a. biblioteket, Kulturværftet, kirkerne, Kronborg, de mange museer og hele bymidten der inviterer til at gå på opdagelse.
 
se digitalt progam Trykt program - Helsingør

Husk også at følge Kulturnatten på Facebook og Instagram

KULTURNAT 2021 AFSLUTNING – AFSLUTNING

Kl. 21:30 FESTFYRVÆRKERI på Kulturhavnen Helsingør.

Vi slutter årets Kulturnat af med et festligt fyrværkeri show over Helsingørs Kulturhavn, sammen med DPA-Fireworks, der skaber noget af Danmarks flotteste festfyrværkeri. Varighed: ca. 15 min.

ER DU ARRANGØR?  SÅ LÆS MED HER:

Alle kan deltage med arrangementer og aktiviteter på Kulturnat Helsingør. Faktisk er det Kulturnattens store styrke: At store som små organisationer, institutioner og enkeltpersoner sammen skaber liv i hele byen i september-aftenerne.

Hvis du har lyst til at deltage med et arrangement skal du læse med hér:

• Arrangører skal selv sørge for at have et sted, deres arrangement kan foregå. Lav aftaler med andre i byen der måske har lokaler eller lignende – eller find ud af om du kan placere dit arrangement på én af byens offentlige pladser el. lign. Dette kan gøres ved at kontakte enten Kulturhavnen eller Nordsjællands Park og Vej – læs mere om hvordan længere nede på siden.

• Arrangører kan få deres aktiviteter registreret og printet til det trykte program og vist i det online program.

TILMELD DIN AKTIVITET TIL KULTURNATTEN HER:

INFO TRYKT PROGRAM:

Det trykte program for Kulturnat Helsingør bliver omdelt med Helsingør Dagblad samt trykt i Lokalavisen Nordsjælland op til kulturnætterne.

OBS: DEADLINE FOR TILMELDING TIL DET TRYKTE PROGRAM ER ONSDAG 1. SEPTEMBER KL. 12:00 

INFO ONLINE PROGRAM:

Aktiviteter kan indtastes helt frem til Kulturnætterne. Programmet opdateres løbende her på hjemmesiden.

ALLE TILMELDINGER KOMMER MED I ONLINE PROGRAMMERNE VED INDTASTNING HELT FREM TIL HHV 17. + 24. SEPTEMBER KL 12

KONTAKT KULTURNAT HELSINGØR

Kulturnat Helsingør handler om mangfoldigheden og at vise noget for enhver smag. Har du et arrangement/en aktivitet som du vil have som en del af Kulturnatten skal du selv finde stedet hvor det kan afholdes. Dette kan gøres på 2 måder:

• Ved at lave arrangementet i samarbejde med andre, der har lokaler eller plads foran deres butik/restaurant/andet sted.

• Søge om tilladelse til at lave en aktivitet i byernes offentlige rum.

Bemærk at der er forskel på hvor du skal søge tilladelse afhængig af hvor du vil afholde dit show. Brug nedenstående muligheder for direkte at sende en mail til en af nedenstående parter.

Kulturhavnen:

Ønsker du at din aktivitet skal foregå i Kulturhavnen (området mellem Kronborg Slot, Museet for Søfart og Kulturværftet), skal du huske at booke et område gennem Kulturhavnssekretariatet:

Kristine Olsen: kro03@helsingor.dk

 

Øvrige byrum:

Praktiske forespørgsler omkring aktiviteter i alle øvrige byrum sendes til:

Henrik Glædesdahl, Nordsjællands Park og Vej:  hhg02@helsingor.dk

Helsingør Teater:

Har du øvrige spørgsmål kan du kontakte Helsingør Teater. Helsingør Teater varetager formidling af Kulturnatten og kan ikke hjælpe med tilladelser.

Sekretariat for Kulturnat Helsingør er
Helsingør Teater
Tlf. +45 53840811
man-fre kl. 10-15

info@kulturnathelsingor.dk